Mikä on Well-Architected Review?

Well-Architected Review on säännöllisesti tehtävä arviointi, jonka avulla saat selkeän käsityksen pilvi-infrastruktuurin tilasta.

Testaa olisiko Well-Architected Review teille ajankohtainen

Well-Architected Review on arviointi, jonka avulla saadaan selkeä käsitys pilvi-infrastruktuurin tilasta ja voidaan varmistaa, että palvelun arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset. Jäsennelty lähestymistapa ja parhaat käytännöt auttavat rakentamaan tietoturvallisen, suorituskykyisen, joustavan ja kustannustehokkaan infrastruktuurin sovelluksille.

Vastaamalla alla kuuteen kysymykseen voit tarkistaa, onko pilviympäristösi rakennettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja onko arvioinnin tekeminen ajankohtaista juuri nyt. Vastaamisen jälkeen voit myös tilata asiantuntijamme vinkit ja ehdotukset seuraavien askeleiden ottamisesta suoraan sähköpostiisi.

Tee testi ja saat arvion sovelluskokonaisuutesi tilasta

Hyödynnä asiantuntijan vinkit, miten sinun kannattaa tästä tilanteesta jatkaa

Saat sähköpostiisi asiantuntijamme vinkit ja ehdotukset seuraavien askeleiden ottamisesta. Well-Architected Review on edullinen tapa varmistua muun muassa siitä, onko pilviympäristöissäsi kaikki kuten olet kuvitellut, oletko mahdollisesti unohtanut jotain tai missä voisit vielä parantaa. Jätä vain yhteystietosi oheisella lomakkeella ja saat hyödylliset vinkit käyttöösi.

Milloin arviointi kannattaa tehdä?

Well-Architected Review koetaan tyypillisesti ajankohtaiseksi, kun jokin sovellus on menossa tuotantoon. Silloin saattavat esimerkiksi tietoturva-asiat mietityttää ja halutaan varmistua, että asiat on varmasti tehty oikein. Arvioinnin avulla pystyt vahvistamaan, että järjestelmät ja sovellukset kestävät mahdolliset häiriöt ja seuraavat parhaiksi todettuja käytäntöjä.

Monet organisaatiot tekevät Well-Architected Review -arviointeja säännöllisesti. Taustalla saattaa olla ihan aiheellinenkin huoli siitä, että ajan mittaan omalle tekemiselle sokeutuu. Arviointi on tarpeen esimerkiksi, jos pilven kustannukset tuntuvat turhan korkeilta käyttöön nähden tai jos asiakkailta tulee palautetta koskien palvelun laatua, suorituskykyä tai saatavuutta.

Liian pitkäksi arviointiväliä ei kenenkään kannata päästää, sillä parhaat käytännöt päivittyvät ja uusia ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti. Well-Architected Review ei siis ole mikään kertarykäisy, vaan säännöllisesti tehtävä toimenpide. Se auttaa liiketoimintaasi monelta kantilta, hyötyjä ovat esimerkiksi

  • riskien pienentäminen.
  • arkkitehtuurin kehittäminen.
  • automatisoinnin kokonaisvaltainen hyödyntäminen.
Suoritamme Well-Architected Review -arviointeja sekä Microsoft Azure- että AWS-ympäristöihin. 

Keskustele arvioinnista asiantuntijamme kanssa

Well-Architected Review -arviointi tehdään yhden päivän mittaisessa työpajassa sovittuna ajankohtana. Kysy lisää Well-Architected Review:stä tai sovi arvioinnin tekemisestä varamaalla aika asiantuntijamme Jussi Siuron kalenterista. Tapaaminen on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Lue lisää

Microsoft Azure

Azure Well-Architected Review -palvelun avulla mitataan ja parannetaan työkuormia liiketoimintasi ja teknisten tavoitteiden perusteella.

Lue lisää

AWS

Voimme suorittaa ympäristöllesi toimivaksi todetun AWS Well-Architected Review -arvionnin. Yhden päivän työpaja kattaa kaikki 6 pilaria.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Täytä lomake tai varaa aika Jussin kanssa ja keskustellaan tilanteestasi tarkemmin. Lomakkeen lähettäminen tai tapaamisen varaaminen eivät sido sinua vielä mihinkään.

Haluatko keskustella nykyisistä pilviratkaisuistasi?
Jussi Siuro
Senior Sales Executive