Knowit Podcast

Tulevaisuudenkestävä Suomi

Hotel Bristol Oslo, 21. august 2021

Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcast sukeltaa Suomi-neidon elinvoiman tulevaisuuteen

Mikä digitalisoituu, mikä ei? Onko kestävä kehitys syy vai seuraus? Ratkaistaanko huomisen haasteita taidoilla vai teknologialla? Mitä murros tarkoittaa liike-elämälle? Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcast etsii konkreettisia vastauksia kysymyksiin poikkitieteellisesti poukkoillen, asiantuntijavieraiden säestyksellä.

Löydät jaksot Youtubesta, Spotifyista ja Soundcloudista:

FI Knowit podcast - Youtube      FI Knowit podcast - Spotify     FI Knowit podcast Soundcloud

YK:n Global Compact on maailman suurin vastuullisuusaloite, joka kutsuu yrityksiä mukaan kantamaan yhteistä vastuuta ja kehittämään kestävämpää liiketoimintaa. Mutta mikä haastaa suomalaisia yrityksiä kestävässä kehityksessä juuri nyt ja kuinka kaukana olemme yhteisistä tavoitteista? Vieraana YK:n Global Compact Suomen pääsihteeri Marja Innanen.

Tässä jaksossa sivutaan mm. aiheita, jotka liittyvät seuraaviin YK:n vastuullisuustavoitteisiin

host

Podcastia hostaa Pekka Nurmi

Pekka Nurmi on teknologiahenkinen humanisti, jonka intohimo on auttaa yrityksiä rakentamaan innovatiivista, tulevaisuudenkestävää liiketoimintaa. Pekka on Knowit Solutionsin strategisen kehityksen johtaja.

Haluatko kuulla uusien jaksojen julkaisusta ensimmäisten joukossa?

Jätä meille sähköpostisi saadaksesi tiedon uusien jaksojen julkaisusta. Voit myös halutessasi jättää jaksotoiveita sinua kiinnostavista aiheista tai mahdollisista vieraista.