Azure Immersion Workshop - Infrastructure Migration -työpaja

Yksi tärkeä osa organisaation modernisointia on palvelininfrastruktuurien siirtäminen pilveen. Tämä työpaja perehdyttää sinut Landing Zone -konseptin käyttöön. Lisäät ymmärrystäsi Landing Zonen tärkeydestä ja miten voit hyödyntää sitä tehokkaasti omassa migraatioprojektissasi. Tervetuloa mukaan!
Online-työpaja, keskiviikko 15.12.2021 klo 9:00 - 13:30

Miksi sinun kannattaa osallistua?

Työpajassa käymme läpi sekä teoriaa että hands on -harjoituksia. Kasvatat ymmärrystäsi migraatioista kokonaisuutena sekä viitekehysten roolista ja opit käytännön tasolla, miten sovelluksien siirto Azureen tehdään. 

Työpaja on tarkoitettu asiantuntijoille ja päätöksentekoon osallistuville, jotka kaipaavat varmuutta ja lisätietoja onnistuneiden sovellusmigraatioiden tekemisestä.

Päivän aikana käymme läpi seuraavia aihealueita:

  • Azure-migraation yleiskatsaus: Kulujen optimointi, migraation tekeminen luottavaisin mielin
  • Johdatus Azure Migrate -palveluun
  • Johdatus Landing Zone -konseptiin
  • Hands on -osio: sovellusmigraatioiden tekeminen Windows/SQL/Linux

> Rekisteröidy tästä Azure Immersion Workshop -työpajaan <

Työpajan vetäjänä Knowitin Azure Advisor Tommi Marjomaa

tommi-marjomaa

 

Tommi on sertifioitu Microsoft Azure -asiantuntija ja -arkkitehti. Hän toimii Knowitin Azure Advisorin roolissa auttaen asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoiminnan tarpeita vastaavia migraatioita Microsoft Azure -pilviympäristöön. 
Verkostoidu Tommin kanssa!

"Työpaja antaa erinomaisen lähtökohdan, jos olet suunnittelemassa sovellusten siirtoa Microsoft Azureen. Käymme läpi migraation kustannusten optimointia ja migraatioprosessin kokonaisuutta ja siihen liittyviä tärkeimpiä kokonaisuuksia kuten Landing Zonet. Ne mahdollistavat pilviympäristöillesi sovellusmigraatiot, modernisoinnit ja innovaatiot. Tervetuloa työpajaan kuulemaan ja oppimaan lisää, miten Azure-migraatioita tehdään onnistuneesti ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen!

 

KNOWIT ON MONINKERTAINEN MICROSOFT KULTAKUMPPANI

MS_Logo_transparentbg

 

Knowitilla on kultakompetenssien lisäksi kaksi Advanced Specialization -erikoistumista: Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure ja Windows Virtual Desktop.

työpaja toteutetaan yhteistyössä microsoftin kanssa

Tilaisuus on maksuton - Tervetuloa mukaan!

Mukaan pääset rekisteröitymällä Microsoftin tapahtumasivun kautta. 

Ilmoittautumiset 9.12. mennessä. Toimi nopeasti, paikkoja rajoitetusti!

Rekisteröidy Azure Immersion Workshop -työpajaan.