Webinaari: EU ja muuttuva kestävyysraportointi - kohti vastuullisempaa liiketoimintaa

Webinaari järjestettiin lokakuussa 2022. Pääset lataamaan webinaaritallenteen alta.

 

EU:n kestävyysraportoinnin direktiivi on muuttamassa vastuullisuuden raportointivaatimuksia tilikaudesta 2024 alkaen. Webinaarissamme kuulet, mitä muutos tarkoittaa yrityksille ja miten siihen kannattaa varautua.

Uuden kestävyysdirektiivin tavoitteena on tuottaa vertailukelpoista ja luotettavaa tietoa vastuullisuudesta, ja se vaikuttaa myös alihankkija- ja kumppaniverkostoon. Raportointi itsessään ei muuta tulevaisuuden suuntaa, mutta datan ja analytiikan avulla toimintaa pystytään johtamaan faktapohjaisesti kohti haluttua päämäärää. Toimiva analytiikka mahdollistaa paremman päätöksenteon myös muilla osa-alueilla kuin vastuullisuudessa.

Webinaarissa syvennymme kestävyysraportointiin ja sen potentiaalisiin liiketoimintahyötyihin: 

  • EU:n kestävyysdirektiivi ja sen vaikutukset 
  • Muutoksen johtaminen kohti kestävämpää liiketoimintaa 
  • Case Lindström: Ympäristökuormituksen vähentäminen ja kulutuksen seuraaminen modernin liiketoimintatiedon avulla 

Lataa webinaaritallenne

ENVIRONMENT

Ympäristö

Sustainability1-Digital-black


Ympäristövastuussa tarkastellaan esimerkiksi yrityksen energiankäyttöä ja oman toiminnan hiilijalanjäljen käsittelyä sekä miten yritys hallitsee mahdollisia ympäristöriskejä. 

SOCIAL

Sosiaalinen

Sustainability4-Digital-black


Sosiaalisessa vastuussa korostuu yrityskulttuuri ja miten yritys kohtelee työntekijöitään. Tarkasteluun nousee usein ihmisoikeuksiin, työoloihin, monimuotoisuuteen ja sukupuoleen liittyviä asioita.

Governance

Yritys

Sustainability2-Digital-black
Yritysvastuu varmistaa, että yritys käyttää tarkkoja ja läpinäkyviä kirjanpitomenetelmiä, pyrkii rehellisyyteen ja monimuotoisuuteen johtotasolla ja on tilivelvollinen osakkeenomistajille.

Ota yhteyttä
Markku Haukijärvi
Senior Sales Executive, Knowit Solutions Oy
Helsinki