Azure Well-Architected Review -palvelu

Azure Well-Architected Review -palvelun avulla mitataan ja parannetaan työkuormia liiketoimintasi ja teknisten tavoitteiden perusteella.
MS_Logo_transparentbg

Azure Well-Architected Review auttaa sinua ymmärtämään työkuormiesi tilan

 

Azure Well-Architected Review koostuu viidestä erillisestä kokonaisuudesta eli pilarista, joita käytetään arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseen ja vertaamiseen Microsoftin Azure Well-Architected Framework -kehykseen. Nämä pilarit, Cost Management, Operational Excellence, Performance Efficiency, Reliability ja Security, ohjaavat vakaiden, tehokkaiden ja skaalautuvien järjestelmien tuottamiseen.

Azure Well-Architected Review sisältää aiheita, kysymyksiä ja viittauksia parhaisiin käytäntöihin nykyisen hallintamallin, arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseksi. Hyötyjen realisointi ja onnistuneen arvioinnin tekeminen edellyttää aina avainhenkilöiden osallistumista. Parhaimman hyödyn Well-Architected Review:n toteuttamisesta saat kokeneen kumppanin ja sertifioitujen Azure-arkkitehtien avulla.

 

Testaa olisiko Well-Architected Review teille ajankohtainen

Well-Architected Review on arviointi, jonka avulla saadaan selkeä käsitys pilvi-infrastruktuurin tilasta ja voidaan varmistaa, että palvelun arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset. Jäsennelty lähestymistapa ja parhaat käytännöt auttavat rakentamaan tietoturvallisen, suorituskykyisen, joustavan ja kustannustehokkaan infrastruktuurin sovelluksille.

Tekemällä testin saat lisäinfoa pilviympäristösi tilasta sekä voit tarkistaa, onko pilviympäristösi rakennettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja onko arvioinnin tekeminen ajankohtaista juuri nyt. Testin tekeminen kestää vain pienen hetken.

 

Testaa pilviympäristösi

 

Azure Well-Architected Reviewn hyödyt liiketoiminnallesi

  • Julkaise ja ota käyttöön nopeasti. Ketteryydellä ja pilvilähtöisyydellä kilpailuetua.
  • Nopeammin markkinoille. Vahva infrastruktuuri ja prosessit muodostavat vankan perustan.
  • Tee tietoihin perustuvia päätöksiä ja ymmärrä muutoksen vaikutus.
  • Johdonmukainen lähestyminen. On tärkeää, että jokainen organisaatiossasi hyödyntää samaa kehystä.
  • Pienennä riskejä. Pystyt tarkastelemaan kriittisten työkuormien potentiaalisia riskejä ja johtamaan näistä korjaussuunnitelmia.

Keskustele arvioinnista asiantuntijamme kanssa

Arviointi tehdään yhden päivän mittaisessa työpajassa sovittuna ajankohtana. Varaa aika sopiaksesi Well-Architected Review -arvioinnin tekemisestä tai jos haluat saada lisätietoja arvioinnin tarpeellisuudesta yrityksellesi. Tapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Täytä lomake tai varaa aika Jussin kanssa ja keskustellaan tilanteestasi tarkemmin. Lomakkeen lähettäminen tai tapaamisen varaaminen eivät sido sinua vielä mihinkään.

Haluatko keskustella nykyisistä pilviratkaisuistasi?
Jussi Siuro
Senior Sales Executive