AWS Well-Architected Review -palvelu

AWS Well-Architected Review:n avulla varmistat, että palvelusi arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset.

wellarchitected

AWS Well-Architected Review auttaa hyödyntämään parhaita käytäntöjä

AWS Well-Architected Review -arvioinnissa hyödynnetään AWS Well-Architected Framework -kehystä. Kehys on jäsennetty kuuteen erilliseen kokonaisuuteen, pilariin, joita käytetään arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseen ja vertaamiseen AWS:n parhaisiin käytäntöihin. Nämä pilarit: Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency, Cost Optimisation ja Sustainability, ohjaavat vakaiden, tehokkaiden ja skaalautuvien järjestelmien tuottamiseen.

AWS Well-Architected Framework sisältää aiheita, kysymyksiä ja viittauksia parhaisiin käytäntöihin nykyisen hallintamallin, arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseksi.  Suurin hyöty kehyksestä saadaan kokeneen ja sertifioidun AWS Well-Architected kumppanin avulla.

Testaa olisiko Well-Architected Review teille ajankohtainen

Well-Architected Review on arviointi, jonka avulla saadaan selkeä käsitys pilvi-infrastruktuurin tilasta ja voidaan varmistaa, että palvelun arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset. Jäsennelty lähestymistapa ja parhaat käytännöt auttavat rakentamaan tietoturvallisen, suorituskykyisen, joustavan ja kustannustehokkaan infrastruktuurin sovelluksille.

Tekemällä testin saat lisäinfoa pilviympäristösi tilasta sekä voit tarkistaa, onko pilviympäristösi rakennettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja onko arvioinnin tekeminen ajankohtaista juuri nyt. Testin tekeminen kestää vain pienen hetken.

 

Testaa pilviympäristösi

 

AWS Well-Architected Review -arviointi tuottaa kokonaisvaltaista lisäarvoa

Ohjeistuksemme ja suosituksemme ohjaavat palveluiden ja ympäristöjen suunnittelua seuraamaan näitä yleisiä periaatteita:
  • Ei enää kapasiteettitarpeiden arvailua – maksa siitä mitä käytät
  • Sovellussuunnittelun testaaminen tuotannon vaatimuksia vasten
  • Kokonaisvaltainen automatisointi
  • Arkkitehtuurille jatkuvan kehittymisen mahdollistaminen
  • Datalla ohjaamisen hyödyntäminen arkkitehtuurissa
  • Kompromissien ymmärtäminen, jotta niitä voidaan hyödyntää

Keskustele arvioinnista asiantuntijamme kanssa

Arviointi tehdään yhden päivän mittaisessa työpajassa sovittuna ajankohtana. Varaa aika sopiaksesi Well-Architected Review -arvioinnin tekemisestä tai jos haluat saada lisätietoja arvioinnin tarpeellisuudesta yrityksellesi. Tapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Täytä lomake tai varaa aika Jussin kanssa ja keskustellaan tilanteestasi tarkemmin. Lomakkeen lähettäminen tai tapaamisen varaaminen eivät sido sinua vielä mihinkään.

Haluatko keskustella nykyisistä pilviratkaisuistasi?
Jussi Siuro
Senior Sales Executive